Het Huis. Plattegrond. De omgeving. De tuin. Foto-impressie. Verhuur. Links. Maison sur Roche

De totale oppervlakte van de tuin bedraagt ruim 3000 m² en is verdeeld over een groot grasveld met boomgaard aan de achterkant, een royale “cour” aan de voorkant en een klein privé parkje met een fraaie notenboom aan de overkant van het weggetje voor het huis.


De boomgaard bestaat uit een variëteit aan fruitbomen, waaronder perzik, pruim, mirabel, appel, braam, rode bes, framboos en hazelnoot. De boomgaard wordt aan westelijke zijde begrensd door een eeuwenoude stenen muur, waarachter zich een fraaie Romaanse kerk bevindt.


Aan de noordzijde wordt de boomgaard begrensd door weiland, terwijl aan de oostzijde eveneens een fraaie stenen muur aanwezig is. Voor de kinderen staat achter in de boomgaard een grote trampoline. Ook is hier een open tuinhuis waar heerlijk in de namiddagzon het aperitief genoten kan worden.


Tussen de boomgaard en het huis bevindt zich een groot grasveld, waarop heerlijk gespeeld kan worden of gewoon eindeloos in een hangmat kan worden geluierd. Tussen het grasveld en het huis bevindt zich het terras, voorzien van fraai tuinmeubilair en een parasol. U heeft vanaf dit terras een schitterend uitzicht op de tuin, alsmede de oude Romaanse kerk.


Aan de voorkant van het huis bevindt zich de fraaie “cour” met eveneens gerieflijk tuinmeubilair, evenals een fraaie espenboom. De tuin biedt diverse mogelijkheden om in de zon (of schaduw) te zitten, jezelf even terug te trekken of elkaar juist op te zoeken.


Op diverse plekken staat tuinmeubilair met uitzicht over de weilanden, bossen of op de 14e eeuwse Romaanse kerk.

The garden De tuin